Homosexualii au păcălit site-ul Odnoklassniki.ru

Homosexualii au păcălit site-ul Odnoklassniki

Am scris jumătate de an în urmă articolul „Odnoklassniki.ru împotriva homosexualilor” în care am observat că atunci când alegi “În relaţii cu” (В отношениях) sau “Căsătorit cu” (В браке) apar toţi prietenii dintre care alegi persoana potrivită însă poţi alege doar dintre persoanele de sex opus, homosexualii nu au şanse să se laude cu relaţiile lor.

Am scris articolul şi am uitat de el până când o prietenă nu mi-a lăsat un comentariu: „poti adauga si fata in relatii ,daca esti fata,la fel shi baietii !! multe de acestea am vazut

M-a şi convins după ce mi-a dat un exemplu concret. Din păcate nu erau 2 homosexuali ci pur şi simplu o fată avea două profiluri şi a specificat că ambele sunt în relaţii dar ideea a rămas aceeaşi. Urmează un mic instructaj pentru homosexuali (sau cei ce au 2 profiluri), cum să adaugi persoană de acelaşi sex în relaţii sau în căsătorie:

1. Intră în setări de pe pagina ta de profil, sub poza principală;
2. Deschide link-ul cu setările personale şi schibă-ţi sexul: din feminin în masculin sau din masculin în feminin, altă alegere nu ai;
3. Închide setările, restartează pagina şi adaugă persoana în relaţii sau căsătorie;
4. Mai intră o dată în setări şi schimbă-ţi sexul iniţial.

Simplu şi geni(t)al! Sper să NU vă fie de folos acest articol.


Comentarii

8 Responses to Homosexualii au păcălit site-ul Odnoklassniki.ru

 1. Sorina spune:

  Stiu ”figneaua”…da’ n-am nevoie…ma rog,pina cind…:D:D

 2. Soviste spune:

  tak sebe, personal nu prea îmi place investigația asta, tu jă nu ești tocilar, tre să fii așa de greu de cap ca să nu știi să schimbi genul mulți stiu, padrujile pun v atnașănii cu alte padrugi și tot așa mai departe

  • Gorobîc Dmitri spune:

   Până acum chiar nu m-am prins că e posibil aşa ceva, mai degrabă nu sunt zadrot (scuze pentru exprimare) ca să ştiu fiecare şaibă a acestui site.

   Şi dacă să analizăm din altă parte: creatorii site-ului sunt, cred eu, oameni deştepţi şi cred că trebuia să se gândească dacă persoana îşi schimbă sexul atunci să dispară din relaţii cu cealaltă persoană, sau cel puţin să-i apară ceva acolo care avertizează. Nu s-au gândit, au scăpat faza, în schimb ne-am prins noi.

   Da, cred că încerc să fiu prea logic, asta şi mă împiedică să-mi dau seama de nişte chestii extrem de simple. În schimb articolul din prima oră a fost de folos cel puţin pentru 2 persoane (duc evidenţa)!

 3. cristina graur spune:

  daaaa,geni(t)al!!!

 4. Nicoleta spune:

  ca deobicei din orice situatie este o esire..cruta ca eu am fost „inspiratia”)))

 5. Dan spune:

  Straniu în primul rînd aia, că mă rugai să aştept să citesc articolul, nu ştiu de ce ai considerat că am nevoie de el 😀 Dar bloger – ajutor pentru homosexuali e ceva nou şi geni(t)al*.
  *© Gorobîc Dmitri

Lasă un răspuns