Prezice viitorul online

prezice viitorul online

Măreşte poza, click!

Am primit de la un prieten din Moscova un link, era un site a unei vrăjitoare de la show-ul „Битва экстрасенсов” adică „Lupta clarvăzătorilor” dacă să traducem în română, un show foarte popular în Rusia. Pe site îţi dădeau 26 întrebări de genul „când ai simţit fericirea?” sau „ai animale domestice?” apoi, după ce ai răspuns la toate întrebările, automat se generează rezultatul. Totul e frumos, stilizat, smart, însă, la sfârşit îţi cere să expediezi un SMS pentru a primi o parolă cu ajutorul căreia vei putea vedea rezultatul. Prietenul a cerut de la mine să trec testul pentru a-i trimite textul care va apărea la sfârşit, să vadă dacă nu se modifică de la un utizator la altul, de fapt nu aici se ascunde ideea. Pe sreensaver vedem textul care ne roagă să trimitem SMS. Pentru cei ce nu înţeleg rusa, voi explica treptat.

Mesajul începe cu cuvintele „Prezicerea viitorului”, apoi ne roagă să alegem ţara din care suntem. Deja nu mi-i clar, dacă să presupunem că acest site întradevăr prezice viitorul online, fără ca să se mai implice o a doua persoană, atunci de ce acest site nu a putut să vadă din ce ţară sunt eu? Unde s-au pierdut toate capacităţile de prezicere? Dacă cineva nu a înţeles, acolo scrie Russia însă eu mă aflu în România, adică eu trebuie manual să setez ţara în care mă aflu. La urma urmei puteau să folosească un script care automat, pentru fiecare user, setează ţara.

După setarea ţării, scrie să trimitem SMS cu textul indicat, la numărul indicat, apoi urmează partea cea mai amuzantă:

„Dacă operatorul nu vă permite să trimiteţi SMS: aveţi o variantă suplimentară. Trimiteţi un alt SMS cu textul [aici deja indicat un alt text] la numărul [şi un alt număr]. (Valabil doar pentru Rusia).”

De ce un site care vede viitorul meu, nu poate să vadă dacă operatorul îmi va permite să dau un SMS sau nu, şi să scoată de pe site a doua parte a textului, sau prima parte, în cazul dacă vede că nu-mi permite.

Culmea, jos scrie: trebuie să expediaţi 3 SMS-uri. După aceste cuvinte eu mi-am pierdut interesul faţă de viitorul meu.

Cel mai important e faptul că sunt o mulţime de tâmpiţi care trimit SMS şi se prind la această minciună, oamenii scriu la procuratura rusească plângeri, vor să-i prindă, să-şi întoarcă banii. Dacă sunt aşa de tâmpiţi şi nu văd nişte lucruri elementare, atunci de ce se mai plâng? Eu nu le-aş ajuta, eu m-aş râde în hohote.

P.S. Respect celor care fac bani nebuni de pe aşa site-uri, proştii merită pedepsiţi, chiar dacă metoda nu-i legală.

P.P.S. Nu vă pare că eu am nişte idei hitleriste? Oare de ce?


Comentarii

5 Responses to Prezice viitorul online

 1. Ivan Maria spune:

  eu stau cun baiat constantin el are perioade bune sta cat sta cu mine poi se duce la maica sa si cand vine acasa e foarte moftoros as vrea sa stiu daca se linisteste si sa stea langa mine

 2. Shockchat spune:

  mie mi-a placut…:) sincer..de multe ori am dat peste asa saituri..dar cind vezi ca treb de trimis smsuri…iti scade pofta de a ami afla ceva ce citeva minute in urma era asa de important..:)iar faptul ca „clarvazatorul virtual nu stie din ce tara sint”…asta chiar e straniu..:)

 3. LILIANA spune:

  Cred că dacă persoana este gata să creadă, în ce poate să-i spună clarvăzătorul,înseamnă că situaţia e critică, că doar acei ce nu-şi pot rezolva problemele,singuri, se lasă pe seama cuiva , ca să-i uşureze ceva în viaţă , sau deobicei astfel de persoane aşteaptă să li se spună,,,,,,,,,daaaaaaaaa viaţa ta se va schimba ,,,,,,şi tot felul de aşa încurajări …………dragii mei ,trebuie să ne bazăm doar pe propriile noastre puteri ,doar de noi depinde ce vrem şi ce vrem să obţinem , dar nu de careva prezicător…..

 4. Dan spune:

  Stop.. de ce? nimeni nu impune sa trimitzi sms.. de ce sa te jalui??? astea nus idei hitleriste.. ci e gindirea limpede…. in concluzie anume timpitii ajuta oamenii sa faka bani!!! articolul MISTO!

Lasă un răspuns