Branding – logo și print pentru Varnița – Capitala Tineretului 2017

În anul 2017 Capitala Națională a Tineretului din Republica Moldova este satul Varnița. Cred că pentru prima dată capitala tineretului este un sat și nu un oraș. Dar Varnița a meritat acest titlu, deoarece în sat se organizau și se organizează o mulțime de activități pentru tinerii din localitate dar și din localitățile vecine, inclusiv din Transnistria.

banner-varnita-capitala-tinertului-2017

Dacă vreți să cunoașteți mai multe detalii despre satul Varnița, puteți citi articolul „Hai să ne plimbăm prin Varnița” sau dacă vreți să știți de ce poziția geografică este una specială, citiți articolul „Conflict în Varnița – Transnistria instalează două posturi vamale ilegale„.

Am vrut ca această capitală a tineretului să rămână în memoria tuturor, respectiv am urmat strategia din proverbul rusesc: Întâlnesc după port și petrec după minte. Pe partea de „minte” stăm bine. Se face referire la activități și ospitalitate. A rămas să „îmbrăcăm” corespunzător capitala noastră. Pentru asta am realizat un logo, cu care am participat la concursul descris pentru toți tinerii și am câștigat.

A urmat o serie de materiale materiale grafice pentru promovarea evenimentului de lansare (depre care am scris mai jos) și pentru promovarea capitalei tineretului. În decursul anului 2017 urmează să mai fac și alte bannere, postere, diplome etc., pe care le puteți vedea accesând pagina mea de portofoliu, sper să vă placă.

poster-varnita-capitala-tineretului

Și pentru că sloganul capitalei tineretului din acest an este Varnița în inima Moldovei, am rprezentat pe logo un zmeu zburător care se înalță, purtat de un copil. Acesta fidel reprezintă poziția satului Varnița pe hartă dar și întruchipează acea inimă a Moldovei.

Prin acest articol am vrut subtil să anunț că pe 2 aprilie, duminică, va avea loc (sau deja a avut loc) evenimentul de lansare a proiectului Varnița – Capitalei Tineretului 2017. Pentru mai multe detalii despre eveniment accesați site-ul www.varnita.md.


Comentarii

Lasă un răspuns