LSBB aniversează 2 ani de activitate

Aniversare Liga Studenţilor Basarabeni din Bucureşti

LA MULŢI ANI LSBB, LSBP

Liga Studenţilor Basarabeni din Bucureşti, în data de 6 martie, a aniversat cel de-al doilea an de la apariţia sa. LSBB s-a înfiinţat pe 28 februarie 2009, ca un proiect al studenţilor români originari din Republica Moldova care îşi fac studiile în capitală. În prezent LSBB face parte din Liga Studenţilor Basarabeni din România, entitate care cumulează 11 organizaţii de la nivelul întregii ţări.

Din aceste 11 organizaţii a studenţilor basarabeni, pe lângă LSBB, mai face parte şi Liga Studenţilor Basarabeni din Ploieşti, care tot ieri, împreună cu noi, colegii din Bucureşti, au sărbătorit lansarea oficială a LSBP. După câte aţi observat petrecerea din 6 martie a cuprins în sine două evenimente.

La eveniment au fost prezenţi: Gheorghe Cucoş – Consulul Republicii Moldova din Bucureşti, Mihai Nicolae – reprezentant de la Institutul Fraţii Golescu, membrii de la grupul de acţiune Noii Golani, mentori şi studenţi din proiectul „Succes în România!”, membrii Ligii Studenţilor Basarabeni din România şi membrii altor organizaţii studenţeşti ai basarabenilor ce fac parte din LSBR.

Evenimentul a început în jurul orei 19.00. Din start, Alina Sclifos şi Iacob Cerlat, preşedinţii LSBB şi respectiv LSBP, şi-au prezentat ligile şi coordonatorii departamentelor. În continuare a avut loc lansarea site-urilor lsbb.ro şi lsbploiesti.com (site-urile încă nu funcţionează integral). Mihaela Profir, vice-preşedintele LSBB, a vorbit despre proiectele şi activităţile ligii şi despre planurile pentru viitor. Partea oficială s-a încheiat cu prezentarea de către colegii din Ploieşti a filmuleţului despre primii paşi LSBP mână de mână cu LSBB.

Seara a continuat cu discuţii, cunoştinţe, pozări şi ca la orice zi de naştere, cu un tort dulce pentru toţi oaspeţii.

P.S. Nu am reuşit să fotografiez tortul întreg, sau eu eram foarte ocupat, sau cei ce au văzut tortul erau foarte flămânzi :). Vedeţi torul întreg AICI.


Comentarii

3 Responses to LSBB aniversează 2 ani de activitate

  1. Alina spune:

    Hmm, arata bine 🙂 La mai mult si la mai mare! Vreau si eu o bucatica 🙂

  2. PIKTORITA spune:

    …CA DE OBICEI STUDENTII IS FLAMINZI , CE CEI DIN LSBB NU FAC EXCEPTIE …

Lasă un răspuns