Photoshop face minuni

imagine redactată în photoshop

Măreşte poza, click!

Am fost câteva zile în urmă la aniversarea a 2 ani de la fondarea Ligii Studenţilor Basarabeni din Bucureşti, am scris despre acest eveniment în articolul „LSBB aniversează 2 ani de activitate„. Pentru articolul despre aniversarea LSBB am ales imaginea cu tortul, pe care din păcate nu am reuşit să-l fotografiez întreg şi nevătămat.

Ar fi plăcut să avem în arhiva cu fotografii şi imaginea tortului cu inscripţia „La mulţi ani Liga Studenţilor Basarabeni din Bucureşti – Ploieşti” însă foamea studenţească ne-a distrus toate planurile. Pare că nu mai există soluţie pentru această problemă, însă în ajutor mi-a venit Photoshop. Anume despre Adobe Photoshop vreau să vorbesc, vorbesc la general, nu fac lecţii şi nici reclamă, pur şi simplu îmi exprim toată admiraţia mea faţă de Photoshop.

Acel care nu ştie ce poate face Photoshop-ul nici nu crede că e posibil de adus la viaţă imaginea cu bucăţile de tort. Am venit doar cu un simplu exemplu, jumătate de oră muncind în Photoshop şi obţinem un rezultat incredibil. Ce-i drept, dacă să stăm şi să comparăm poza iniţială cu rezultatul, fiecare ar putea spune ce anume a fost schimbat, de unde au fost împrumutate unele bucăţi de imagine pierdute, însă cei ce nu ştiu prin ce a trecut imaginea, nici prin gând nu le va trece că ea este redactată.


Comentarii

4 Responses to Photoshop face minuni

 1. Nico Domnicu spune:

  Multa lume iubeste sa urasca photoshop-ul, desi nimeni nu se da in laturi de la niste retusari usoare))

  Pe mine ma doare cel mai mult problema photoshopului in fotografiile cu cer… La mine pe blog sunt o multime de fotografii, toate sunt facute cu un fotoaparat standart de 8 MB, si nu am folosit la nici una photoshop.

  Cine atrage atentia, vede ca cerul este extrem de frumos in toate ipostazele lui, si chiar nu merita sa adaugi o luna/cer/planeta falsa sau sa modifici culorile pana la ceva irecognoscibil, cu rosu, violet si albastru electric…

 2. Dora spune:

  Heh,nu-mi place sa vad persoanele frumoase in poze,si cind le vezi in realitate-ramai fara cuvinte!Sau da,sa-l folosesti,dar nu mereu si nu oriunde!

 3. Dora spune:

  Mda,interesant…Dar in unele cazuri eu urasc photoshopul.Mai bine natural decat..prin photoshop(ma refer la persoane)

  • Gorobîc Dmitri spune:

   La mine din toate imaginile care le am pe profil, doar una nu e trecută prin photoshop, pur şi simplu nu aveam programa la îndemână pentru a redacta… deci, urăştemă, eu sunt din talpă până-n frunte Photospop-at ))

Lasă un răspuns