Date de contact

Stai puțin! Dacă ai ajuns pe acestă pagină, cred că cauți ceva. Hai să îți spun cine cel mai des intră aici și ce vrea de la mine (sau nu de la mine).


Admitere în România

Mulți tineri caută să mă întrebe informații despre studii în România. Scumpilor, nu mă contactați că nu vă răspund, nu am timp de fiecare în parte. Eu vă dau informația pe tavă și depun efort să o găsesc și să o sintetizez, doar asta îmi asum! Pentru întrebări și discuții intrați pe grupul de Facebook: Admitere România.


Transport București – Chișinău

Unii vor fi surprinși dar am primit zeci de telefoane de la oamei care cred că eu ofer transport MD-RO-MD. Acești oameni au ajuns într-un articol de pe blogul meu în urma unei căutări pe Google. Oamenilor le este lene să citească puțin sau să analizeze pagina și nu fac diferența dintre un blog și un site al companiiei de transport.


Am mai fost contactat de diferiți indivizi care credeau că sunt administrator la rețeaua de socializare rusească Odnoklassniki sau că lucrez la Orange Moldova, numai pentru că eu cândva am scris un amărât articol la acest subiect.

Am decis să scot de pe această pagină numărul meu de telefon iar la adresele de mai jos vă rog să mă contactați cu orice motiv, cu excepția celor de mai sus.

E-mail: gorobic@gmail.com

Facebook: fb.com/gorobic

Skype: gorobic

Blog: www.gorobic.com