Despre mine

Dmitri Gorobîc este numele meu. Bine aţi venit pe acest blog!

Istorie

Sunt născut în orașul Bender (Tighina) care se află în Transnistria, așa o regiune nerecunoscută din Republica Moldova. Până la 18 ani am stat în satul Varnița, suburbie a orașului Bender. Sat care, de fapt, este sub jurisdicția Republicii Moldova și face parte din raionul Anenii Noi (raioanele în Moldova sunt la fel cum județele în România). Delicată situație geografică avem noi, mai bine citiți despre aceste aspecte la mine pe blog.

După ce am absolvit liceul, m-am mutat în București, am absolvit Facultatea de Administrație și Afaceri din cadrul Universității din București și Masteratul de Producție Multimedia și Audio-Vizuală din cadrul aceleiași universități.

Activitate

În primul an de facultate mi-am făcut acest website și de atunci public pe el tot ce vreau eu. Internauții mă cunosc datorită paginii despre Admitere în România pentru absolvenții din Republica Moldova sau diaspora. Am mai participat la proiectul „Redescoperă Moldova„, unde am călătorit prin toată țara și am scris pe blog despre toate locurile pe care le-am văzut. La acest proiect am cunoscut mai bine blogger-ii din Moldova iar blogul meu a nimerit pe paginile Google-ului datorită rezultatelor de căutare legate de Moldova, călătorii, locuri de vizitat, satele Moldovei și altele.

Chiar dacă  nu am absolvit studii pe domeniu, eu sunt Web Developer, adică fac site-uri, în special pe WordPress. Mai fac și web design, materiale pentru prit și alte chestii care îmi plac. Lucrările mele le puteți vedea pe portofoliul meu online.

Alte informații

Eu mă consider o persoană pozitivă, deschisă şi comunicabilă. Îmi place să mă implic în tot felul de proiecte şi să fac cunoştinţă cu persoane noi. Paralel cu viaţa reală eu mai duc o viaţă virtuală. Cuvântul „online” niciodată nu a fost sinonim cu „reţele de socializare” aşa că activitatea mea din internet presupune ceva mai mult decât socializare virtuală.

Îmi place să pozez şi să fac poze. Ştiu că nu sunt cel mai frumos, în schimb Photoshop-ul ştie să corecteze toate neajunsurile mele. Nu sunt nici fotograf performant, dar nici nu am nevoie. Oamenii văd poze unde eu ţin în mână aparate mai şmechere şi cred că eu am aşa jucărie… din păcate nu am, şi ajunge să mă tot rugaţi să vă fac poze cu boturi de ţară şi cu fundul în prim plan. Dacă vreţi să admiraţi perfecţiunea corpului meu – intraţi pe profilurile mele din reţelele de socializare.

Cam atât, pentru mai multe informații citiți blogul. Pentru colaborare sau publicitate accesați pagina de contact sau scrieți-mi pe rețelele de socializare.