Reţeta succesului

„Succesul este utilizarea la maximum a capacităţilor pe care le posezi.” aceste cuvinte aparţin autorului american Zig Ziglar şi ce ţine de părerea mea, care nu are valoare semnificativă, acesta este adevărul pur. E simplu de demonstrat aceste cuvinte enumerând o mulţime de oameni renumiţi prin recordurile sale, prin capacităţile deosebite care le deţin, prin unicitatea sa.

Nu am cu ce să mă laud, n-am reuşit să mă promovez nici într-un mod, posibil să am vre-un talent însă n-am lucrat asupra lui la maxim pentru a-i da o valoare, aşa că trebuie să muncesc din plin. Drept exemplu de urmat îmi servesc prietenii mei, nu mi-e frică să spun că mă mândresc cu astfel de prieteni, fiecare e talentat în domeniul său şi fiecare îşi dezvoltă aceste capacităţi:

Daranuţa Inga, absolventa Şcolii de arte pentru copii din or. Bender, ştie să se folosească de propria voce ca de un instrument muzical, astfel deja a reuşit să capete popularitate între prieteni şi cunoscuţi.

Guţu Ana-Maria, datorită talentului său care şi l-a dezvoltat în Şcoala de Pictură din or. Bender, a reuşit să-şi creeze un viitor frumos în domeniul picturii.

Ştefaniuc Iulian, are două ocupaţii de bază: sportul şi fotografia artistică şi ambele îi reuşesc de minune, despre aceasta vorbesc rezultatele sale la diverse concursuri.

Toma Ana, gimnastica ritmică i-a „furat” copilăria, deja e adolescentă şi datorită elasticităţii şi tăriei de caracter a ajuns pritre primele gimnaste din europa.

Şi această listă nu e completă, fiecare dintre prietenii mei e deosebit în felul său, fiecare merită să fie în listă, deci, aştept comentarii cu noi talente. Evident că n-o să vă lăudaţi, vreau să lăudaţii prietenii voştri!

Daranuţa Inga

Daranuţa Inga

Guţu Ana-Maria

Guţu Ana-Maria

Ştefaniuc Iulian

Ştefaniuc Iulian

Toma Ana

Toma Ana


Comentarii

5 Responses to Reţeta succesului

 1. Dan spune:

  Fii serios… comentariu scrie lumea care sta la comp si nare ce face intrun interval de timp, astfel acest interval de timp el is utilizeaza pentru a scrie un comentariu, tu pt a face blogul… pai inseamna asta ca oamenii sunt ocupati sau prefera altceva decit sa scrie comentarii?

 2. Dan spune:

  Imi place mie mereu sa fac altfel decit zici tu, voi face si de data asta… Ce eu nu am succes? nu am meritat sa fiu in lista… varmio paremise esti contra discriminarii, inteleg liubimciki… fetele…. si iulik.. el je ii krasav4ik da paliubomu 😛

  • Gorobîc Dmitri spune:

   Danu, în rând încap 4 fotografii, dacă te adăugam şi pe tine, trebuia să fac deja 2 rânduri, adică 8 fotografii, de unde să mai găsesc încă 3 oameni? Bine, oameni eu găsesc, căci am avut în planuri să mai adaug pe cineva din prieteni, esenţa constă în aceea că fotografiile sunt la temă, Inga cântă, Ana Maria deseană, Iulik se ocupă la trenajoare, Ana e la gimnastică. Eşti bravo că ai locul 2 la republică, ai meritat să fii aici, însă nu am fotografie potrivită şi pentru tine, unde tu faci matematică. Credeam că ca verişor mă vei înţelege, sau macăr vei atrage atenţia la cuvântul PRIETENI din articol, dar nu RUDE… dar tu văd că cauţi laudă… Danu, gândeşte-te, de ce nimeni din acei care au citit acest articol nu a sărit în grabă să te adauge în listă printr-un scurt comentariu? IATĂ ACEASTA trebuie să meriţi!

   P.S. Mulţumesc Inga! Mă bucur că am meritat să fiu adăugat de către tine drept persoană cu talent…

 3. Inga spune:

  Să îţi zic cel mai mare secret al succesului? Prietenii 🙂
  Ah da, noi talente, Tu 😛

Lasă un răspuns