Alverstur, transport călători Chișinău – București

Chiar dacă în titlu am scris „transport călători Chișinău – București”, compania Alverstur se ocupă și de transport călători spre alte orașe din România, inclusiv curse ocazionale. Au curse și spre alte țări, de exemplu spre Italia. Dar nu despre asta este articolul. Este despre colaborarea noastră.

De foarte mulți ani călătoresc cu această firmă și acum am început o colaborare. De ce colaborez cu Alverstur? Pentru că îmi place politica acestei companii. De ce nu colaborez cu altă companie? Pentru că am mai călătorit cu una singură, în afară de Alverstur, și pot să scriu un articol întreg de ce să NU călătoriți cu acea firmă. Am avut extrem de multe momente negative cu cealaltă firmă și pentru niciun ban nu i-aș promova.

Pe Alverstur, în schimb, i-aș promova și îi promovez

Am scris în 2015 acest articol despre transport Chișinău – București și anume despre Alverstur, foarte dezvăluit, în care am enumerat detaliat toate avantajele lor. Atunci chiar călătoream cu ei foarte des pentru că eram student. Eu, ca student, eram super fascinat de oferta lor „a 6-a călătorie gratis” pentru care șoferii la început de fiecare călătorie împărțeau cartonașe celor care nu aveau și puneau ștampile la toți care aveau cartonașe (ceea ce nu fac companiile concurente care și ele au ofertă similară).

Am primit o mulțime de telefoane pentru rezervare călătorie

De când am scris acel articol, foarte multe persoane au început să mă sune sau să îmi scrie ca să facă o rezervare de loc spre sau dinspre Chișinău. Puteți să accesați secțiunea de comentarii a articolului din 2015 ca să vedeți ce mesaje sunt acolo. Aparent oamenii, care au venit pe site din rezultatele căutării din Google, nu citeau articolul dar pur și simplu credeau că eu prestesz servicii de transport. Am încercat să redirecționez oamenii spre Alverstur, așa am făcut cunoștință cu ei și am plantat sămânța colaborării noastre.

De atunci nu s-a schimbat nimic. Sunt la fel de mulțumit de serviciile lor, pe scurt:

  • Încă mai au oferta cu a 6-acălătorie gratis, de care am beneficiat de mai multe ori, pentru că am călătorit mult cu ei.
  • Au rezervare online, care este super comodă. De exemplu fac rezervare pentru părinții mei, atunci când ei vor să vină la mine în vizită.
  • Au ora de sosire comodă pentru mine (dimineața devreme), astfel apuc să mai trag un pui de somn înainte de facultate (pe vremuri) sau înainte de muncă (acum).
  • Te lasă unde le ceri. Chiar au gândit bine acest serviciu: șoferul secundar trece prin autocar și întreabă de toți unde coboară, își notează, ca să aibă o evidență a punctelor de oprire. De exemplu, dacă nu e niciun om la Gara de Nord, nici nu trece pe acolo.

Mai multe detalii puteți vedea pe site-ul Alverstur.md sau în articolu meu mai vechi.


Comentarii

Lasă un răspuns