Iată cu ce mă ocup eu noaptea!

Unii dorm, alţii învaţă dar eu mă nebunesc, fac video (la 3 noaptea):


Comentarii

5 Responses to Iată cu ce mă ocup eu noaptea!

 1. Simplu User spune:

  Blin, ce băi ne faci ţara de rusine??? Maldavanizme… Ma-ţi z****t toţi cu pseudoromânizmul! Şi cred eu nu numai pe mine. Ai auzt tu pe cineva sa zică Englezizme? Şi mai mult, s-o zică cu despreţ, sarcazm sau ironie. Chiar dacă in fiecare zi stai la laptup–ul tău, folosesti CDROM–ul si accesezi sYte–uri. Acum vezi poate te fac cumva sa te mai gîndesti încă odată la poziţia ta, da cel mai bine, e să te inspir să scrii un articol cu subiectul sus menţionat.

  • Gorobîc Dmitri spune:

   Simplu User, eu nici într-un fel nu fac ţara de ruşine, fii deacord că acel care a scris în Constituţia Republicii Moldova limba de stat Limba Moldovenească, acela a făcut ţara de ruşine. Eu doar pun accent pe punctele slabe care le are fiecare moldovan, sau tu nu foloseşti cuvântul Şnuroc în loc de Şirete?

   Despre englezisme, am auzit aşa critică, şi îţi dau exemplu concret unde Românii râd de limba americanizată care o vorbesc: Puya – American dream

   Apropo despre CD-rom sau site-uri. Fii deacord că dacă acestea ar fi invenţii de-a moldovenilor şi ar primi un nume „moldovenesc” atunci toată lumea le-ar numi moldoveneşte. Doar cuvintele Mămăligă, Mărţişor, Horă, Pască nu au traducere în alte limbi. Vodka de ce în toate limbile se scrie şi se pronunţă la fel? E doar un rusizm, sau Balalaika, sau Matrioşka. Nu sunt englezisme. Dar cuvântul Şnuroc vorbit de mAldAveni, acesta are traducere în română, deci, de ce îl folosim în rusă? Exemplele care le-ai dat nu sunt relevante.

   Deci în concluzie: nu am la ce să mă gândesc din toate celea spuse de tine, ci invers, cred că tu ar trebui să te pui pe gânduri şi să nu fii Xenofob care urăşte perfecţiunea şi tendinţa spre o limbă română curată.

 2. Djasty spune:

  Respect si uvajuha pentru maldavanii basarabeni!

 3. Inga spune:

  ha ha… maldavanizme 😀
  iaka ce face Dima la 3 de noapte!

Lasă un răspuns