Obama la o masă cu giganţii internetului!

Barack Obama şi liderii IT

Măreşte poza, click!

Nu am putut să trec cu privirea această imagine, unii bloggeri au numit această poză: poza zilei. Eu aş numi-o poza anului, de fapt nu ştim la ce poze ne putem aştepta până la sfârşit de an, însă aceasta merită un loc de frunte în top. Barack Obama la o masă cu liderii celor mai mari companii IT din SUA (şi din lume bineînţeles).

Libertatea.ro spune: „În mod surprinzător, deşi conduc unele dintre cele mai puternice companii IT din lume, boşii de la IBM şi Microsoft nu au fost invitaţi la masă. Gurile rele susţin că Obama a organizat cina pentru a-şi exprima recunoştinţa faţă de cei care au cotizat cu sume uriaşe la campania lui electorală, iar cele două companii nu s-ar afla printre sponsori.”

Este de mirare atmosfera în care se desfăşoară aceasată întîlnire, o pot compara cu ziua de naştere a bunelului meu: o masă, mâncare (cei drept la bunelu masa e mai plină), băuturi alcoolice (şi alcool bunelu are mai mult), îmbrăcăminte simplă. De fapt, de ce să ne mirăm, sunt şi ei oameni ca şi noi.


Comentarii

Lasă un răspuns