Secrete şi curiozităţi despre YouTube.com

YouTube.com este cel mai popular site cu video din lume, pentru a păstra statutul de cel mai tare, administraţia face tot posibilul ca să intre în voia vizitătorilor. E foarte comod de a utiliza YouTube, doar că trebuie să ştii cum, apoi te deprinzi. Voi enumera mici secrete care le puteţi folosi pe YouTube..

Snake in fereastra YouTube

Măreşte poza, click!

1. Jocul Snake (şarpele) în fereastra YouTube:

Ai internet cu viteză slabă şi te plictiseşti până se încarcă video pe YouTube, atunci poţi juca în jocul Snake chiar în fereastra cu video. Pentru a începe jocul apăsaţi Pause apoi apăsaţi simultan pe tastele „Up” şi „Left” adică în sus şi în stânga. Jocul nu lucrează în video mai vechi postate pe YouTube.

2. Porneşte video de la timpul dorit:

Ai un video lung şi doreşti să arăţi prietenilor doar un anumit moment, de la minuta a 2-a spre exemplu, pentru ca prietenul să nu încarce video întreg doar pentru a privi acel moment, poţi trimite un link care să înceapă din locul dorit. Adaugă la sfârşitul adresei URL textul: #t=01m07s (#t=XXmYYs – unde XX reprezintă minutele, YY sunt secundele de unde va începe video).

3. Activează Auto Play:

Dacă ai un site sau blog, sau pur şi simplu vrei să intruduci codul de la player pe vreun site aşa ca persoana ce vizitează saitul să vadă video postat chiar şi fără voia lui, atunci în codul care-l introduci pe site, acolo unde e anume adresa URL la video, adaugă la sfârşit de adresă &autoplay=1 atunci video pe acea pagină va porni automat, fără a apăsa Play. Un astfel de cod pentru adăugare pe site va avea forma:

<iframe title=”YouTube video player” class=”youtube-player” type=”text/html” width=”480″ height=”390″ src=”http://www.youtube.com/embed/ipjv98H6hII?rel=0&autoplay=1” mce_src=”http://www.youtube.com/embed/ipjv98H6hII?rel=0″ frameborder=”0″ allowFullScreen></iframe>

4. Stinge Related Videos:

La sfârşit de video de obicei apar ferestre cu video asemănătoare, ca să nu apară aceste ferestre, adaugă la sfârşitul adresei URL &rel=0 (procedură asemănătoare cu cea de la punctul precedent).

5. Download video de pe YouTube sau priveşte video blocate în ţara ta (dă click!).


Comentarii

2 Responses to Secrete şi curiozităţi despre YouTube.com

  1. Dan spune:

    Deam de capu la YouTube teai apucat.. tiajunge mei.. hvatit odata.. mai sint teme.. vrei tot youtubul sal dezgolesti de secrete?

Lasă un răspuns