Sesiune.

Cine mă cunoaşte ştie că:
a) sunt lăudăros;
b) degetele mele nu pot să stea locului pe tastatură;
c) vorbesc (şi scriu) mult.
Aşa că nu a trecut nici jumate de oră că eu public al doilea articol.
Eu sunt în sesiune! Doamne ce străşnicie, să înveţi nopţi de-a rândul, să nu mai ieşi din camera căminului sau din bibliotecă privind doar în cărţi. A mai numit o persoană sesiunea aceasta „stress-iune”. Aş spune că nu prea simt stres, doar înainte de examene şi înainte de a afla notele la aceste examene, în rest stau şi învăţ cum şi până acum.

Azi e marţi, 25 ianuarie 2011, am avut dimineaţa examen la microeconomie, e al treilea examen din prima mea sesiune, sper să am şi la acesta rezultate bune. Voi povesti un pic despre examen. A intrat Decanul (ea e şi profesoara noastă care predă la curs) şi împreună cu ea au intrat 4 asistenţi, ce să zic, primul examen la care a fost aşa număr de asistenţi, unul din ei era acel care la primul examen a scos afară 7 persoane, alt asistent era şi mai strict, însă obiectiv. De data aceasta nu au dat afară pe nimeni, poate din cauza că erau sub „conducerea” Doamnei Decan care nu permite eliminarea studenţilor de la examen, sau poate şi permite însă doar pe cei mai obraznici. Am avut în examen 10 întrebări de tip grilă, 10 întrebări cu afirmaţii adevărate şi false şi un subiect unde trebuia să definim 2 noţiuni din microeconomie. Erau 6 variante dintre care mie mi-a nimerit să definesc ce înseamnă cost de oportunitate şi preţ real (cine ştie poate să lase un comentariu, din curiozitate).

De mic sunt învăţat să scriu tot şi să nu las spaţii goale aşa că am scris şi am bifat totul unde era posibil, aştept rezultatul.


Comentarii

7 Responses to Sesiune.

 1. LILIANA spune:

  Vreau să-ţi spun una, EŞTI BRAVO !!!Cred că vei reuşi în toate …mai greu sau mai uşor … sunt sigură că părinţii se mîndresc şi se bucură de succesele tale.

 2. Aniuta spune:

  deacum ai aflat nota shi cred ca nu treb sa te stresezi 🙂 , da din dastavernii istocinik 🙂 stiu ka mai ai 2 examine shi numaidecit voi intra si iti voi dori succeas , nu degeaba am scris pe hrtiutsa data :)… deaceea iti spun zaranee no stresssssss 🙂

 3. Inga spune:

  ştii că sunt cel mai neatent om din cei pe care îi cunoşti cînd vine vorba de propria persoană 🙂

 4. Inga spune:

  te cunosc, deci, ştiu punctele astea… cred că acum nu doar cei ce te cunosc le ştiu 🙂
  Aştept cu nerăbdare împreună cu tine rezultatul( sunt încrezută că e foarte furmos)!

  • Gorobîc Dmitri spune:

   Uite, eşti prima care mi-a arătat greşeli în articolul meu dar acum singură scrii cu greşeli: după cuvântul „rezultatul” trebuia spaţiu iar după deschiderea parantezei spaţiu nu trebuie să fie.

   P.S. Totuşi ai depus efort şi ai scris cu diacritice, bravo!

Lasă un răspuns