Trăim ca în sânul lui Dumnezeu!

Mă irită vorbele oamenilor care tot se plâng că în Republica Moldova e rău de trăit, chipurile nu au bani pentru a-şi construi garduri de doi metri şi pentru a-şi amenaja casele cu două niveluri (în care jumătate din odăi nu sunt folosite). Nu au bani nici pentru a cumpăra copiilor computere, laptop-uri, iPhone-uri şi scooter-e.

Se plâng cei din Republica Moldova că în România se trăieşte mai bine, Europa! În oarecare măsură şi din oarecare punct de vedere s-ar putea spune că trăiesc mai bine, însă cei din România şi ei la rândul lor se plâng că „au o ţară de rahat” şi că nicăieri nu-i aşa de rău ca în RO.

Nu contează unde e mai bine de trăit, vreau doar să mulţumesc lui Dumnezeu şi părinţilor pentru viaţa care o am! Pentru cei ce cred că trăiesc rău am selectat nişte poze, sper să vă schimbaţi părerea:

Copiii se spala cu urina de vaca 1Copiii se spala cu urina de vaca 2Copiii se spala cu urina de vaca 3Copiii se spala cu urina de vaca 4Copiii se spala cu urina de vaca 5Copiii se spala cu urina de vaca 6


Comentarii

Lasă un răspuns