Comentarii, felicitări pe odnoklassniki

felicitari pe odnoklassniki

Acum odnoklassniki.ru aniversează 5 ani, bravo lor şi mulţi ani înainte. Odnoklassniki este cea mai populară reţea de socializare din Republica Moldova, urmată de facebook.com. Din mai multe motive odnoklassniki a fost şi este lider în Moldova, nişte mărunţişuri plăcute pentru „maldavenii” noştri scăpaţi: versiune wap; note mai diferite decât nişte Like-uri; 5+ care costă bani însă a avut o popularitate nebună; o interfaţă foarte şi foarte simplă, înţeleasă şi de un copil de 8 ani şi nu în ultimul rând comentariile stilizate, cu smile-uri şi cu întregi imagini (care din păcate nu sunt gratuite).

Despre aceste imagini şi felicitări din comentariile de pe odnoklassniki voi vorbi în continuare. Într-adevăr e foarte plăcut să primeşti o felicitrare, reală bineânţeles. Dacă să ne limităm la reţelile de socializare, în cazul nostru odnoklassniki, atunci un mesaj sau un comentariu stilizat, cu diferite şmecherii din simboluri care formează o imagine, o floare de exemplu, sau o felicitare care de fapt costă bani, acestea ar trebui să ridice dispoziţia şi să placă persoanei care le primeşte.

[AdSense-D]

Trebuie să placă, dar nu mie! Să-mi trăsnească cineva un comentariu Copy-Paste care-l găsesc la oarecare altă persoană, e dezgustător. Eu nu mă consider o parte din turmă, asta cum ai avea acasă o fermă de vaci şi ai da fiecăreia porţii egale de mâncare să nu fie vreo una mai privilegiată… Păi eu nu sunt vacă, nici porc nu sunt, şi nici colecţie de comentarii nu fac. Eu mă simt mai deosebit, dacă am prieteni adevăraţi care vor să-mi ridice dispoziţia, îmi vor scrie un comentariu care să mă caracterizeze pe mine, poza comentată şi nu în ultimul rând pe ei, pe prieteni, fie acest comentariu un simplu text, fie că prietenul va depune efort şi-l va înfrumuseţa.

Ştiţi ce e mai obijduitor? Atunci când de ziua ta de naştere primeşti un mesaj Copy-Paste, dintre cele mai întâlnite pe site şi cea mai mare porcărie atunci când eu, un Român Basarabian, de la un alt cetăţean al Republicii Moldova, o ţară în care limba de stat e limba maldaveneaskî ROMÂNĂ (cine ştie, poate va fi), primesc în acea „felicitrari ultra mega originală” textul С днем рожденья! Era complicat după un Copy-Paste să ştergi textul şi să-l scrii în limba română? Sau să cauţi un alt mesaj de felicitare cu text relevant? De ce ar trebui să ne felicităm între noi în limba rusă?

Eu propun tuturor moldovenilor, pe care i-am convins, să-şi şteargă aceste comentarii de prost gust. Discuţie reală în odnoklassniki, cu un prieten ale cărui comentarii le-am şters:

Prieten: salut…unde-s comentariile de la foto aceasta?
EU: la fotografia principala comentariile leam sters toate acelea care is de acestea desenate, ca ele cam nu ma atrag, sa fiu eu ca toti nu vreu.. ca toata lumea cu asa comentarii. 🙂
Prieten: aaaaaaaaaaa….clar…esti o persoana individuala si deosebita…

EU: da.. foarte individuala, si foarte deosebita.. 🙂
Prieten: 🙂

[AdSense-D]

Comentarii

27 Responses to Comentarii, felicitări pe odnoklassniki

 1. Eugenia Chitoroga spune:

  Buna stiu ca nu este ocul potrivit dar as vrea sa va intreb un lucru cineva mia furat contul de odnok mia schimbat parola si am incercat sa mil recuperez dar nu reusesc cu nr de tel am incercat nu se orimeste si sincer sa zik numi aduk aminte niki care nr lam pus precis si emailul nu lam pus ca nu era obligatoriu dar as face orece sami recuperez contul ma puteti ajuta cumva va rog eu mult …miau zis diferite persoane ca trebuie sa vb cu administratorul odnoklassniki dar eu nustiu cum si in plus nus brava in limba rusa nu am invatato va rog mult daca puteti sa ma ajutati ajutatima am alt cont odnokalssniki dar eu vreau sa mil recuperez pe alalant al meu vil las si aici daca ceva intrati pe el si scrieti mersi mult daca o faceti http://www.odnoklassniki.ru/profile/556759276288

 2. georgecdb spune:

  totusi facebook e facebook

 3. georgecdb spune:

  majoritatea sunt prieteni falsi

 4. imi place caci cind ai timp liber mai stai pe el .amei sunt toti peste hotare practic si eu sunt dar nus linga ei si tin legatura mai mult prin el nu cheltui ogramaziea bani cu teluu.

 5. vicu spune:

  da, odnoklSS…. ESTE chiar o boala foarte actuală…eu nu demult mi-am sters profilul si deja ma acup de studii…sper ca curind lumea va intelege ca acest site de socializare e doar o pierdere in zadar de timp … baftă la toți (v)

 6. Cristina Turcan spune:

  Uffff.., iar odnu asta deja ma satura.., parka toti au o boala la odnu asta…..Eu personal am o prietena si cum ne intilnim si vorbin numai despre odnu vb……Doamne ce obsesie e asta……………|-(|-(|-(

 7. Zina Costru spune:

  nu-mi place odnoklassniki ,, a devenit o boala foarte contagioasa pentru bietii moldoveni ,, chiar nu pot sa-i inteleg ,, sa pierzi ore intregi scriind comentarii si punind note (5- uri, pentru ca alte note nu am vazut sa se puna) ,, recunosc ,, am si eu profil pe acest site de socializare , dar il accesez foarte rar .. dependeta oamenilor de site-urile de socializare ma ingrozeste ..
  P.S. : si eu gasesc dezgustatore aceste comentarii si felicitari ,, multumesc mult pentru articol ..

 8. Dima, Articolul acesta foarte mult mia placut.Atita adevar in asta))) Dima, mia chiar mia stat dor de tine.)))) Intrdevar e see you mult mau placut sa primesi o felicitare de ziua ta scrisa din cuvintele proprii..din ceia ce doresti..ce simti..dar nu pur si simplu sa trimiti ceva floricele..cum sar spune Lijbî.

 9. sara spune:

  imi place odnoklassniki nu pot trai fara el

 10. Alexandru spune:

  🙂 Artikolul e super,,, si Kostyk tot e bravo ca apara demnitatea poporului Moldovonesc…

 11. Eugen spune:

  Uite si un articol foarte putin interesant referitor la comentarii la poze: moldfun.net/comentarii-la-poze

 12. Nicoleta spune:

  daaaaa daaaa iata aia intradevar iritaa!!! taree irita shi intr-o masura ofenseazaa(mai ales felicitari copiate de undeva)

 13. Kostyk spune:

  Știți… orice nu ați face voi, nu veți reuși! Și, eu de exemplu, nu am de gând să-mi șterg site-ul indiferent de orice-ar fi! Cu atât mai mult, acest site este foarte popular in mai multe țări și nu numai la noi… ai posibilitatea de a te cunoaște cu persoane din strainatate, să regăsești unele persoane de la noi care s-au restabilit cu traiul in alte țări, ș. a. Iar de ma inregistrez pe http://www.colegi.md spuneti-mi va rog: Pe cine gasesc acolo? Cu cine pot sa comunic? (ch) – N-ai cu cine… am incercat! Și nici nu-i atât de interesant! Ceea ce ține de interfața site-ului odnoklassniki, e SUPER! E simplă, ceea ce imi place foarte mult! Totul e la indemână! Am logare și pe facebook.com, dar e mai greu si tot e cam plictisitor! Până la urmă nu conteaza ce limba vorbești, cel mai important e ca te-nțelegi cu cei din jur! Nu toți au invățat la școala să vorbească corect, mai mult, în familie au auzit cuvinte rusificate și în final vorbește cum poate! Oare trebuie să-i criticăm? Să fim atât de principiali? – Pentru nimic in lume… Indiferent că e limba română sau moldovenească (și nu maldavenească), pentru că aceasta „mâncărime politică” nu va lua sfârșit niciodată, eu vreau să-mi trăiesc viața așa cm îmi place… Sunt moldovean (și nu maldavan), locuiesc in Moldova și mă mândesc cu asta! Nu are nimeni ce mă critica cum imi trăiesc viața, cum vorbesc, cu cine comunic și în ce limbă… Unul, singurul Dumnezeu ne-a inzestrat cu toate aceste daruri, shi ne-a dat să trăim o viață în pace pe acest pământ minunat și să nu ne certăm de fiecare mănunțiș! Toti provenim de la Dumnezeu…

  Acest articol nu prea mea plăcut cu părere de rău… Dacă și tu ești moldovean, atunci e foarte urât din partea ta! Ai injosit foarte mult neamul moldovenesc cu un singur cuvint!

  • Gorobîc Dmitri spune:

   „Amin!” ai uitat să pui, că sună mai mult a rugăciune. Glumesc

   Maldaveni nu sunt toţi ci sunt acei ce sau scăpat la „pidijiaba”, limba mAldAveleaskî o diosebeşti după rusizme de cea română (numită Moldovenească în constituţia RM). Fă deosebiri dintre aceste lucruri.

   • Kostyk spune:

    Vad că ești glumeț… 😀 (Y) Păi în constituție dacă-i scrisă moldovenească de ce s-o numim „maldavenească”? (ch) Și deam fie cum o fi, pentru cei vor sa fie română fie română, iar pentru cei ce vor să fie moldovenească fie moldovenească! Dar in comentariul anterior am mentionat: „Nu toți au invățat la școala să vorbească corect, mai mult, în familie au auzit cuvinte rusificate și în final vorbește cum poate! Oare trebuie să-i criticăm? Să fim atât de principiali? – Pentru nimic in lume… Indiferent că e limba română sau moldovenească (și nu maldavenească), pentru că aceasta „mâncărime politică” nu va lua sfârșit niciodată… ” Și încă ceva, rău sau bun, e moldovean și nu maldavan, același sânge curge in venele noastre! De ce să ne numim singuri pe noi așa urât? O viață avem… De ce să nu o trăim în liniște și pace?

 14. Viorel spune:

  Da la capitolu „CURAJ” cum stati ?
  Aveti curaj sa va stergeti de pe odnklsnki ??? cred ca 99% nu.
  Eu am avut tarie si ma simt erou 😀

 15. ANA spune:

  SSSSSSSSSSSSSSSSSUUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRR

 16. Nico Domnicu spune:

  Din pacate retelele de socializare au ajuns un mediu propice pentru muuulte sabloane (pe care se platesc inca si bani)

  Btw, prietenii adevarati isi fac timp sa te sune, sa-ti scrie un mesaj (uff, sh acolo s-au infiltrat enorm de mult sabloanele) sau sa te felicite si sa-ti comenteze pozele face-to-face.

  Atunci site-urile de socializare pentru ce mai raman?

  Cred ca atunci e mult mai usor sa iesi total de pe ele 😀

 17. Djasty spune:

  Ceea ce zici de copy-paste … la sigur e nevoie de ceva schimbari))) M-am apucat intr-o zi de facut ‘ordine’ in pagina mea si am sters toate comentariile de genul respectiv (si nu numai). Oare e rational sa am LA POZA MEA asa comentarii: „privet crasavitsa, cac dela?” sau „spasibo za otsenku”…

  • Gorobîc Dmitri spune:

   Păi hai să facem o mişcare de eliberare a poporului Moldovenesc de la aceste mesaje. Eu primul pas l-am făcut, am scris acest articol, rămâne după voi să promovaţi ideea şi să ştergeţi comentariile! SUcces!

 18. Trudi spune:

  Ce ma regasesc in acest articol, eu la ziua mea mi-am schimbat data de nastere, m-a felicitat exact lumea care am vrut eu sa ma felicite si fara copy-paste-uri si fara mesaje false 😉

  • Djasty spune:

   😀 😀 Am patit-o si eu cu birthday-ul )))
   Ce-i cel mai haios, am primit mesaje de felicitare de la aceleasi persoane, cu un interval de o luna! Hai, inteleg ca nu mi-au retinut ziua de nastere, dar cind mai vedeam si aceleasi mesaje de felicitare!!! Pff…cred ca’s clasificate!

Lasă un răspuns