Odnoklassniki în limba Română

odnoklassniki în limba română, moldoveneascăMulţi basarabeni sunt care-şi fac studiile sau care pur şi simplu s-au stabilit cu traiul în România. Majoritatea moldovenilor (basarabenilor, cum ne numesc românii) folosesc reţeaua de socializare Odnoklassniki.ru, adică undeva la 500 mii de moldoveni folosesc Odnoklassniki, pe când de Facebook se folosesc doar 150 mii.

Am avut prieteni români curioşi să afle ce reprezintă Odnoklassniki sau care pur şi simplu vroiau să vadă profilul meu, fotografiile, pritenii. Cineva chiar vroia să se registreze pentru a comunica cu basarabeni, însă Odnoklassniki are doar limba rusă şi ucrainească. Există o soluţie pentru această problemă:

Intră în browser şi introdu adresa m.odnoklassniki.ru, aceasta e versiune pentru mobil însă lucrează la fel şi de pe computer. În partea de jos a paginii apăsaţi butonul „сменить язык”, apoi alegeţi limba „moldovenească”. Site va fi în moldovenească (adică pentru ruşi e moldovenească, petnru noi e română) în afară de unele linkuri, sper că cine nu ştie rusa, apăsând pe acele lincuri va înţelege unde a ajuns. Doar că cineva din cei care ştiu limba rusă trebuie să-i înregistreze, că nu există registrare în română.

[AdSense-D]

P.S. În acest articol e explicat cum să te înregistrezi pe Odnoklassniki (link). Totul e tradus în Română aşa că intraţi şi încercaţi.


Comentarii

118 Responses to Odnoklassniki în limba Română

 1. cristi spune:

  Am dat „like” la niste video, se poate da „unlike” la ele? sunt de vreo 2 zile pe odno

 2. bruneta spune:

  vreau sa imi fac si eu pagina de odnoklassniki.ru,cum asi putea

 3. nina spune:

  salut cini ma asut si fac odnoklasnsiki

 4. alexa spune:

  alna eremia nu e ? imi pare rau chiar vroiam sa vb cu tn

 5. oleg spune:

  pursi simplu sa citit comentariile de mai sus si-i scris despre kgb

 6. oleg spune:

  cine-mi spune despre kgb si ce legatura au ei cu odnoklassniki mai detailat va rog?!

 7. Olguta spune:

  Buna ziua! Spuneti-mi va rog, administratia profilului a skhimbat kite ceva,sunteti la kurent kum pot sa inkhid profilul doar pentru prieteni?

  • Gorobîc Dmitri spune:

   Pe pagina ta de profil sub poză este un mic meniu, apeşi pe textul „еще”, se mai deschide un meniu, acolo apeşi „изменить настройки” apoi „Настройки публичности” şi acolo alegi să fie disponibil profilul doar pentru prieteni, însă această opţiune e cu plată.

 8. maria spune:

  imi spune si mie cineva cum sa imi sterg contul de pe odnoklassniki ? va rog . multumesc

 9. ecaterina spune:

  e prikolinii odnoklassnikili

 10. andreea spune:

  ti-am dat pe fecebook sa fim prieteni

 11. andreea spune:

  unde sa scriu ca nu stiu

 12. andreea spune:

  vreau sa-mi fac si eu odnoklassniki dar nu stiu rusa puteti sa ma ajutati

 13. andreea spune:

  vreau si eu sa-mi fac odnoklassniki dar nu stiu rusa puteti sa ma ajutati

 14. dmitrii ursu spune:

  bine mai consulta surse ..in privina la kgb .Caci nu am spus-o ,asa ca mi-a venit sa o spun.Nu iti pot demonstra nimic deoarece consideri parerea mea subiectiva…;)In privinta la toate site-urile de socializare ,sint de acord ,k”’ nu alta .

 15. dmitrii ursu spune:

  odnoklassniki.ru este cel mai de k”” site de socializare ,a fost creat de KGB , initial inregistrarea era cu bani ,acum este gratuita, insa ca sa faci o felicitare trebuie sa platesti vreo 3 euro ,si asta tine doar o luna.Plus fiecare copilandru iti poate intra pe profil si sa puie note la foto ,pe facebook e altceva…Acest site este vulnerabil din puct de vedere al script-urilor care pot fi folosite pentru hack …Asa ca ginditi-va daca mai vreti sa va mai inregistrati pe odnoklassniki.ru. Nu am vrut sa infricoses ,pur si simplu am spus adevarul .. 😉 bafta

  • Gorobîc Dmitri spune:

   dmitrii ursu, tu nu ai putut să ne spui adevărul, tu ai spus doar o părere subiectivă care doar pentru tine reprezintă adevăr şi pentru un alt cerc restrâns de indivizi.

   TU tot mai crezi în sperietoarele acestea gen „odnoklassniki a fost creat de KGB”? Numa puştiul vecinilor şi Moş Vasîli crede în aceasta.

   Ce ţine de felicitări, corect, se plăteşte, în schimb pe facebook deloc nu poţi face felicitări. Şi nimeni nu te impune să faci aceste felicitări, poţi să trimiţi o imagine de pe internet ca felicitare, gratis, sa poţi să scrii simplu text. Alegerea fiecăruia.

   Ce ţine în general de site-uri de socializare, toate reprezintă un viciu şi provoacă dependenţă aşa că toate sunt de k”” cum te-ai exprimat.

  • andrei spune:

   dmitrii ursu eu sunt de aceasi parere cu tine cu odnaklasniki…. si cu facebook

 16. viorica sitari spune:

  vreu sa ma inscriu pe odnoclasnici

  • Gorobîc Dmitri spune:

   Păi Viorica, ştii limba rusă? dacă da, atunci apeşi să te înregistrezi şi urmezi paşii enumeraţi acolo. Să scrii numărul de mobil să nu-ţi fie frică, pentru asta nu iau bani, e nevoie doar pentru a confirma că eşti persoană „adevărată”.

   Dacă nu stii rusa, te ajut. Adresează-te

 17. em spune:

  Copie totul, ca dracii 😀
  slideshow la photo, relationship, jocurile(sunt 100% copiate de pe fb,pin la ultimul element), watermarkul scos, posibilitatea de a posta linkuri, si sa nu uitam de ” KLASS „, echivalentul „Like”-ului

 18. Trudi spune:

  am intilnit si eu romani care au fost interesati de odnoklassniki 🙂
  ba mai mult decat atat, chiar s-au inregistrat, insa nu au stat pe versiunea mobilului, au vizualizat bine de tot chestia cu intratul la mesaje, note, cautare …si acum stau bine merci pe acest site de socializare 🙂

Lasă un răspuns