Odnoklassniki în limba Română

odnoklassniki în limba română, moldoveneascăMulţi basarabeni sunt care-şi fac studiile sau care pur şi simplu s-au stabilit cu traiul în România. Majoritatea moldovenilor (basarabenilor, cum ne numesc românii) folosesc reţeaua de socializare Odnoklassniki.ru, adică undeva la 500 mii de moldoveni folosesc Odnoklassniki, pe când de Facebook se folosesc doar 150 mii.

Am avut prieteni români curioşi să afle ce reprezintă Odnoklassniki sau care pur şi simplu vroiau să vadă profilul meu, fotografiile, pritenii. Cineva chiar vroia să se registreze pentru a comunica cu basarabeni, însă Odnoklassniki are doar limba rusă şi ucrainească. Există o soluţie pentru această problemă:

Intră în browser şi introdu adresa m.odnoklassniki.ru, aceasta e versiune pentru mobil însă lucrează la fel şi de pe computer. În partea de jos a paginii apăsaţi butonul „сменить язык”, apoi alegeţi limba „moldovenească”. Site va fi în moldovenească (adică pentru ruşi e moldovenească, petnru noi e română) în afară de unele linkuri, sper că cine nu ştie rusa, apăsând pe acele lincuri va înţelege unde a ajuns. Doar că cineva din cei care ştiu limba rusă trebuie să-i înregistreze, că nu există registrare în română.

[AdSense-D]

P.S. În acest articol e explicat cum să te înregistrezi pe Odnoklassniki (link). Totul e tradus în Română aşa că intraţi şi încercaţi.


Comentarii

118 Responses to Odnoklassniki în limba Română

 1. Ana Percic spune:

  cum sa recuperez saitul daca imi zice :
  Nu va fi posibil de restabilit parola, pentru că nu ai indicat numărul de telefon mobil.

 2. Diaconu Victoria spune:

  Profilul meu a fost blocat ,m-a ajuta cineva sa-l dezblochez?va rog frumos

 3. Vera Mancas spune:

  Petru Tricolici cum pot sa am din nou pagina mea daca cineva mi-a schimbat loginul si parola?te rog daca poti sa ma ajuti,Ms anticipat;)

 4. Andrew Ant spune:

  Daca numarul meu e folisit odata cum as putea sa il Mai folosesc odata pt activarea contului

 5. Am incercat de multe ori in cit m-am inervat,si sunt persoane importan pe odnk pent mine si fetita mea 🙁

 6. Mi-am facut pagina mda nu mai imi da voie sa intru imi zice ca parola sau numele e incorect si leam scris corect imi puteti mda un raspuns

 7. Время ожидания соединения истекло

  Время ожидания ответа от сервера odnoklassniki.ru истекло.

  Возможно, сайт временно недоступен или перегружен запросами. Подождите некоторое время и попробуйте снова.
  Если вы не можете загрузить ни одну страницу – проверьте настройки соединения с Интернетом.
  Если ваш компьютер или сеть защищены межсетевым экраном или прокси-сервером – убедитесь, что Firefox разрешён выход в Интернет.eata asta imi ese //////

 8. Petru Tricolici da nu stiti kum sa intru pe odnoklassniki ka numi apare delok nici pina la parola pun odnokl simi apare o tablita ku galben si nu pot numi deskide

 9. Salut! Anea, încearcă să-ţi deschizi pagina de la alt PC, care are altă adresă IP.
  Mai degrabă pagina ta ţi-i blocată de un Banner – cerşetor(вымогатель), care-ţi cere să transferi o sumă concretă de bani, sau să expediezi un SMS gol la un număr scurt, după care automat ţi se goleşte contul telefonului tău!
  RuNet-ul e împânzit de cazuri asemănătoare!
  Sunt şi alte căi, dar despre ele afli dacă nu reuşeşti – scrie-mi la adresa PeTricV@facebook.com.
  Succes!

 10. Васька Д. spune:

  deja este si limba romana pentru versiunea de calculator http://prntscr.com/1bg13a

 11. Albu Mihai spune:

  ma poate ajuta cineva sa schimb din rusa an romana fara sa fiu nevoit sa renunt la asta si sa fac altul???

 12. Albu Mihai spune:

  eu am deja pagina de odnklassniki dar nu reusesc sa o traduc din exemplele ce le dati voi aici

 13. Corina Mamot spune:

  buna..am un profil mai vechi de care nu ma folosesc….dar am uitat de pe ce numar de telefon l-am facut…e posibil sa aflu numarul de pe care l-am facut?

  • Atunci când apeşi să restabileşti parola (chipurile ai uitat-o sau dacă chiar ai uitat-o) te întreabă dacă să îţi trimită pe telefon mesaj cu un cod. Acolo o să îţi apară primele cifre din numărul de telefon, după ele încearcă să îţi dai seama care e numărul, Dacă nu îţi aminteşti trimite pe telefon codul, pe care număr va veni acela e.

 14. reinerth roman spune:

  de ce nu potsascriu in odnoklissniki nu ma lasasavad mesaje care le primesc

 15. Andreia spune:

  salut spunetzimi varog acum citeva zile in urma mia fost sparta parolo de pe odnoklassnikhi.ru ma poate ajuta cineva cumsal recuperez inapoi va rog frumos (L)

 16. Ana Levinti spune:

  Buna…akum citeva zile mi-a fost sparta parola de la odnoklassniki.ru si nu pot intra….ma poate ajuta cineva cum pot sa mil recuperez…va rog…am nevoie de el(K)

 17. super …. dimitri … adaugama la prieteni pe facebook sau pe odnoklassniki ca am o multime de intrebari sa iti pun ,,,, http://fb.com/emrys2012 si pe odnoklassniki : Hancu Ionel ma numesc …

Lasă un răspuns